TRAP

QUE ES?

El trap és un subgènere musical de el rap que es va originar en la dècada de 1990, al sud dels Estats Units, encara que aquí a Espanya va arribar bastant més tard allà pel 2010 Característiques

La música trap fa servir tres notes que es repeteixen constantment, amb sintetitzadors, caixes rítmiques, sub-greus, hi-hats de subdivisió binària o ternària i, normalment, abundant i de vegades exagerat ús de l’auto-tune i les maneres harmònics menors per donar-li una estètica fosca i trista. Aquestes característiques primàries conformaran el so característic de la música trap procedent de productors com Shawty Redd.

El trap es diferencia d’altres gèneres pel seu ritme, arranjaments electrònics densos i ombrívols. Pot ser molt lent i alhora ràpid. El trap manté una forta influència de l’hip-hop, tant estètica com tècnicament. No obstant això, en la majoria dels casos la mètrica de la música trap és considerablement més senzilla que la de el rap tradicional, arribant en ocasions a ignorar completament la mesura dels versos o la rima. L’important no són les notes musicals, sinó els efectes sonors. Aquesta és la diferència més gran entre els dos gèneres, que sovint solen confondre.


ESPANYA:

Sants (Antigament PXXR GVNG) és un grup de trap espanyol format per Yung Beef conegut com a l’Seko, Kaydy Cain conegut anteriorment com D. Gómez i khaled El seu nom va ser pensat per Cecilio G, en aquells temps amic d’ells, com una paròdia a Rich Gang. Molt abans d’allò cada integrant produïa la seva pròpia música i la penjava a Internet com a entreteniment fins que el 2013 els quatre membres es van assentar a Barcelona i van formar dos grups: PXXR GVNG i La Màfia de l’Amor, amb estils diferents. El 14 de febrer de 2017 van canviar el nom de el grup per SANTS. Aquests artistes expliquen el que han passat fins arribar al que són ara i en el que s’han convertit i van començar a produir música a un nivell més professional de forma conjunta, sorgint així PXXR GVNG, actualment SANTS.


ESTATS UNITS:

Jordan Terrell Carter (nascut el 13 de setembre de 1996), conegut pel seu nom artístic Playboi Carti, és un raper, cantant i compositor nord-americà. Anteriorment signat amb el segell clandestí amb seu a Atlanta Awful Records, Carter actualment està signat amb AWGE Label i Interscope Records d’A $ AP Mob.

El seu primer mixtape debut es va llançar el 14 d’abril de 2017, i el seu àlbum d’estudi debut, Die Lit, es va llançar el 11 de maig de 2018.Su segon àlbum d’estudi, Whole Lotta Xarxa encara no s’ha llançat.

FRANÇA:

PNL (pronunciació francesa; acrònim de P eace N ‘L Oves, traduïts a Pau i Money) és un grup de rap francès format en 2014 per Ademo (/ ə d ɛ m oʊ / i ENS (nascut Nabil Andrie de Corbeil-Essonnes, una ciutat en els suburbis de sud de París. a causa del seu èxit [3], els dos germans són vistos per molts com els Rap Kings de Rap francès.

La seva anterior vida…

Tarik i Nabil Andrieu van créixer en el difícil barri de les Tarterêts a Corbeil-Essonnes, en els suburbis de sud de París. Tarik va néixer el 1986 i Nabil el 1989. El seu pare, René Andrieu, oriünd de Pied-Noir de Còrsega, va estar involucrat en un robatori a un banc i va complir una condemna de vuit anys a la Maison centrale, la designació de presons per perill i / o detinguts amb llargues penes a França, de Poissy. René és una figura important en la seva comunitat. Els germans van ser criats en absència de la seva mare, originària d’Algèria. Ademo (Tarik) va anar a la presó dues vegades en 2010 i 2013 per tràfic de drogues.